Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 272 2169372
WEB https://zubeydehktml.meb.k12.tr
Adres : HOCA AHMET YESEVİ MAH. 1049 SK. NO 17 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Milli, manevi ve evrensel değerlere haiz, asrın gerektirdiği bilgi birikimine sahip, teknolojiyi iyi ve doğru kullanabilen donanımlı, bilgiye ulaşan ve paydaşlarına sunan ve gerektiği şekilde kullanabilen, mesleki ve teknik eğitimin hedeflerine ulaşmış, araştırma becerisine sahip, mesleki alanda yeni projeler üretebilen, çevre bilinci gelişmiş, hayvan, doğa ve her türlü canlıları sevme hassasiyeti olan, her anlamda mutlu, çözüm üretebilen kendisiyle ve dünyayla barışık bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Mesleki ve Teknik eğitimin hedefleri doğrultusunda devletimizin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak, ortaya yeni projeler ve yeni projeler ve yeni ürünler takdim edecek bireyler yetiştirmektir. Hedefimiz daima öğrenen, öğrendiğini uygulayabilen, üretebilen, problem çözebilen, çözüm üretebilen, çok yönlü bilgi ve becerilerle donanmış, nitelikli ve yenilikçi bireyler yetiştirmektir. Mücadele ruhuna sahip, çağdaş ve tarihine sahip çıkan, saygılı, empati kuran, dürüst ve diğerkam nesiller yetiştirmek. İlimizde en çok tercih edilen okul haline gelmek için azami gayret göstermek misyonumuzdur.
BAŞARILAR : Okulumuz il çapında yapılan bir çok spor branşında il dereceleri elde etmiştir.

Saatler : 08:15-12:15 12:15-12:55(Öğle Arası) 13:00-15:20
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz Isıtma Sistemleri Mevcuttur.
Servis :
Ulaşım : Okulumuz şehir merkezinde olup her türde ulaşım aracı ile kısa zamanda ulaşılabilecek mesafededir.
Yerleşim Yeri : Hoca Ahmet Yesevi mah.1049 Sokak No 17 Anafartalar lisesi karşısı / Uygulama anasınıfı nın adresi Zafer Mh. Kanuni Cad. No23/1 B blok Merkez/Afyonkarahisar
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır. Önünden geçen her türde minibüs, otobüs ve diğer ulaşım araçları ulaşılabilir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Teog taban 64.050 tavan puan 365.188 ortalama 250.000
Sportif Etkinlikler : 2016-2017 Tombik oyunları il birincisi olarak kupa alınmıştır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2015-2016 e-twinning projesi kapsamında İlimin Kültür Elçisiyim ve Hayalim Gerçek Olsa projelerinde Milli Eğitim Müdürlüğünden teşekkür belgesi almıştır. Değerler Hareketi kapsamında yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ödül almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2016-2017 Erasmus Plus programı mesleki eğitim öğrenci ve personel hareketliliği kapsamında Avrupa'dan Türkiye'ye Bilgi Aktarımı konulu proje
Diğer Hususlar : Öğrenci Türü KIZ Pansiyon Yok